Suklaakakku



Tämä on yksi ensimmäisiä suklaakakkujani.

Pohja:
125g margariinia
125g hienoasokeria
2 munaa
1rkl vaaleaa siirappia
125g jauhoja
1,5tl leivinjauhetta
2rkl kaakaojauhetta

Täyte:
100g tomusokeria
50g voita
100g maitosuklaata

Päälle:
70g maitosuklaata 
valkosuklaata

Sekoita kakkuainekset tasaiseksi taikinaksi. Ota kaksi 20cm irtopohjavuokaa ja jaa takina vuokiin. Paista 190asteisessa uunissa noin 20min.

Täyte: vatkaa tomusokeri ja voi. Lisää sula suklaa. Laita täytettä kakkujen väliin. Kakkuja ei tarvitse leikata kahtia. Sivele suklaata päälle ja koristele valkosuklaalla piirtämällä ympyröitä ja vetämällä kuvioita cocktail-tikulla. 

Kommentit