keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Värjätyt kananmunat



Värilliset kananmunat ovat tosi hauskoja ja helppoja valmistaa pääsiäiseksi. Passaavat hyvin pääsiäispöydän tai leivonnaisten koristeeksi. Meidän pikku ukkeli oli ihan mielissään näistä. Rairuohokori on hänen käsialaansa.

Kananmunat keitetään vedessä, johon lisätää 1tl etikkaa ja 1tl nestemäistä elintarvikeväriä. 


Pastaväreilläkin varmasti onnistuu, mutta väriä tarvitaan vain paljon vähemmän.
 


Kova oli kiire poitsulla päästä näitä hajottamaan ja syömään.
Kaippa tuota muruakin voisi käyttää koristeluun..
 

Ihanaa pääsiäisen odotusta!

2 kommenttia:

  1. Hihii, minäkin värjäilin munia tänään. :) Siitä on muodostunut mulle jo melko perinne. Vielä en vaan ehtinyt/jaksanut päivittää tämän vuoden tuotoksia. ;) Hauskaa pääsiäistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3