Ocean cake



Merikakku ei kuulosta läheskään niin hienolta kuin Ocean cake. Tällä kakulla juhlistettiin vielä kerran poikamme syntymäpäiviä. Vieraita tulee vielä tänäkin viikonloppuna. Samalla tämä on pieni testikakku. Pääsin testaamaan uutta kynäruiskuani!
 
Täyteeseen ei ole käytetty fazerina suklaata, vaan tein siitä appelsiinin ja suklaanmakuisen. Täytyy kehaista, että ihan aidolle fazerinalle maistui!
 

Pohjana on 20cm sokerikakkupohja. Tummana versiona toimisi varmasti myös erittäin hyvin.


Kostutukseen käytin kaakaota. Oli muuten loistava idea! Käytin Brysselistä ostamaani suklaakaakaota. Tuo pieni kuutio liuotetaan kuumaan maitoon. Jos kostuttaa kakun kaakaojuomajauheella, kannattaa siitä tehdä melko vahvaa.
 

Aika hauskannäköinen näin kostutusvaiheessa. Neste imeytyi kuitenkin kakkuun niin tasaisesti, että leikatusta kakusta ei erottunut tuo raitakuivo.
 
Täyte:
2,5dl suklaakermaa
200g appelsiinituorejuustoa
 
Vaahdota kerma ja lisää sekaan tuorejuusto. Käytä puolet moussesta kakun täyttämiseen ja puolet kuorruttamiseen. Tämä on todella helppo valmistaa ja toimii erittäin hyvin täytekakun välissä! Juustokakun täytteenäkin olisi varmasti kiva. Suklaamoussesta ja appelsiinimehusta ei muuten tule lähellekkään yhtä hyvänmakuinen.


Ja tässä uusi leluni! Toimi kuin unelma.
 

Tein airbrush koneellani reunoista monisävyiset.
Lisäksi suihkutin kultasprayta, mutta se ei varmaan kuvista juuri erotu..
 

Koristeet on pääasiassa tehty silikonimuoteilla. Hiekka on keksimurua.


Kuorrute on karkkimassaa, joka on värjätty taivaansinisellä värillä. Massaa tarvitsee noin 500g.
 

Viime viikonloppuna unohtui puhaltaa kynttilä, joten se piti tehdä nyt.

Kommentit

  1. Onpas hieno kakku, mukavasti elävyyttä saa maalaamalla. Kivan kuuloinen täyte, pitääpä laittaa muistiin ja kokeilla joskus. Mistä ostit tuon laitteen ja mistä siihen saa värejä? Pitääkö niiden olla just niitä siihen tarkoitukseen tehtyjä?

    Itsekin olen tuon hankkimista miettinyt, mutta toistaiseksi se on jäänyt... kaapit alkaa olla täynnä ja lompakko tyhjä. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Itsekin mietin kauan tuon airbrushin ostamista, mutta pitkän harkinnan ja säästämisen jälkeen päätin sen ostaa. =D Koneita saa mm. UllanUnelmasta. Löytyy shopin sivuilta kategoriasta "koristelumuotit- ja tarvikkeet". Koneeseen on ilmeisesti käytettävä omia värjeä, mutta niitä saa myös Ullalta. Koneen mukana tuli sininen, keltainen ja punainen väri sekä puhdistusaine. Ostin koneen muistaakseni silloin, kun minulla oli 10-20% alennuskuponki tuonne nettikauppaan. ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana! Ruiskumaalausta olisi kiva kokeilla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3